Schuimvulling

De vulling in uw kussen is van essentieel belang voor het zitcomfort. Helaas is er doorgaans veel aandacht voor het design van uw meubel, maar is echter de vulling van een standaard kwaliteit die gangbaar moet zijn voor een grote doelgroep. 


Vervanging schuimvulling

Een oud meubel hoeft zeker niet aan de weg te worden gezet omdat deze niet meer lekker zit. Sterker nog, er zijn diverse keuzes om de vulling van een kussen op maat te laten vervangen zodat u nog jaren lang kan genieten van uw vertrouwde meubel. 


Zithouding

Veel mensen met rug- en nekklachten meten zich geforceerd een verkeerde zithouding aan. Door overdreven recht op te gaan zitten denkt men een goede houding aan te nemen, terwijl dit ten koste gaat van het comfort. De basis is het kussen waar u op zit. Laat u gerust adviseren over de diverse mogelijkheden om zowel houding als comfort te verbeteren. 


Koudschuim

Wij bieden diverse soorten koudschuim in verschillende kwaliteiten: Zacht, medium of hard. Uw persoonlijke wens word took vertaald in het gewicht (aangeduid in HR) dat gebruikt wordt. Kortom: Maatwerk, waarbij we u graag van al het mogelijke advise voorzien. 


Polyether

Wordt uw meubel minder vaak belast of gebruikt, dan is een polyether vulling een iets goedkopere oplossing. Ook hier zijn diverse keuzemogelijkheden in dikte en gewicht (aangeduid in SG) 


Dons vulling / vlokken vulling

Het nadeel van een kussen gevuld met dons of vlokken, is dat het na verloop van tijd vervormd. Ondanks dat de stoffen of leren hoes nog prima is, lijkt de zitting verouderd door de vorm. Het voordeel er van is, dat de vulling makkelijk vervangen kan worden en dat zowel het uiterlijk als het comfort snel is hersteld. Er zijn diverse manieren om uw kussens weer als nieuw te laten worden: Dons vulling, vlokken vulling, latex vlokken of een combi van latex met dons

Op maat gemaakt voor uw comfort!