X

Projectstoffering voor de zakelijke markt

Heeft het interieur van uw bedrijf een nieuw "jasje" nodig? Zoek dan niet verder, bij Stoffeerderij de Kussenmakerij haalt u een projectstoffeerder in huis met jarenlange ervaring in projectstoffering. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u verzekerd van vakmanschap en de beste service.

Wanneer er veel klanten, patiënten of andere gasten over de vloer komen is een goede, professionele uitstraling belangrijk. Een mooie uitstraling wekt een prettige sfeer wat de productiviteit binnen uw bedrijf zal verhogen.

Maar uitstraling is niet alles, er moet ook goed gekeken worden naar de functionaliteit. In een gebouw waar dagelijks veel mensen komen, zoals een ziekenhuis of school, moet stoffering praktisch zijn. Dit betekent dat stoffen onderhoudsarm en vuil- en waterbestendig moeten zijn. Dit zorgt voor een lange levensduur en een professionelere uitstraling.

Bij de Kussenmakerij vinden het we het erg belangrijk dat er goed naar uw wensen wordt geluisterd. Meedenken en goed kijken naar welke materialen het beste zijn bij welk gebruik is één van onze speerpunten. We beschikken over een moderne werkplaats waar uw oude meubels vakbekwaam opnieuw worden gestoffeerd en waar wij uw projectstoffering voorbereiden. En omdat wij ook veel samenwerken met interieurbouwers kunnen we eigenlijk alles realiseren op het gebied van projectstoffering.

Maatwerk projectstoffering

De laatste jaren is in de zakelijke markt ook steeds meer vraag naar maatwerk projectstoffering ontstaan. Meubels en stoffering moeten op maat passend worden gemaakt bij het pand. Hierbij gaat het vaak om grote aantallen die op korte termijn klaar moeten zijn. Iets wat de Kussenmakerij zonder probleem voor u kan realiseren.

Bij maatwerkprojecten kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Het maken van losse kussens;
  • Vaste stoffering;
  • Alles wat bekleed moet worden bekleden wij;
  • Advies in kleur en stof, lederlook of leer;
  • Stoffering van grote aantallen.

Onze passie en service zorgen ervoor dat projecten soepel verlopen en dat ieder product de gewenste (en dezelfde) kwaliteit heeft.

Herstoffering

Als uw bedrijfsmeubels toe zijn aan een nieuwe uitstraling kunt u er ook voor kiezen ze te herstofferen. De oude stof wordt vakkundig verwijderd en dient als sjabloon voor de nieuwe stof. Als de stof verwijderd is bekijken we meteen of de vullingen nog in orde zijn. Is dit niet zo, dan zullen we in overleg met u de vullingen vervangen. Na het aanbrengen van de nieuwe stof kan uw bedrijfsmeubilair weer jaren mee!

Materialen en merken waarmee wij werken

Wij begrijpen dat u alleen het allerbeste wilt en daarom werken wij bij de Kussenmakerij alleen met de beste materialen. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment stoffen, leder, prints en kleuren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar of het mooi oogt, maar ook of de materialen functioneel zijn in de setting waar ze zullen komen.

Op onze pagina’s over meubelstoffen en leer/leder vertellen we meer over de materialen en eigenschappen ervan zodat u de juiste afweging kunt maken met betrekking tot uw projectstoffering.

Voor vullingen werken wij met koudschuim, polyether en Pantera-vullingen. Op onze pagina over vullingen kunt u meer lezen over deze materialen.

Meer informatie over projectstoffering?

Heeft u nog vragen over projectstoffering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs zodat we uw wensen door kunnen spreken, neem ook daarvoor contact met ons op.

Website door InterXL