X

Bootkussens op maat

Wanneer u veel tijd op uw boot of jacht doorbrengt in de zomermaanden is het belangrijk dat uw kussens lekker zitten, maar ook dat de stof van uw kussens nog in een goede staat verkeert. Als geen ander weten wij dat bootkussens veel te verduren hebben. Is het niet het zoute water dat in contact komt met uw bootkussens, dan is het wel de felle zon die er de hele dag op schijnt in de zomer. En dit kan de levensduur van uw bootkussen flink inkorten.

Bij Stoffeerderij de Kussenmakerij zijn we gespecialiseerd in het (her)stofferen en herstellen van boot-, caravan-, meubel- en tuinkussens en bent u aan het juiste adres wanneer uw bootkussens versleten of kapot zijn.

Uw bootkussens laten herstellen of herstofferen

Wanneer uw bootkussens niet meer de juiste vorm hebben of kapot zijn na jarenlange weersinvloeden kunt u ze laten herstellen of herstofferen. Wij zorgen er dan voor dat uw bootkussens weer in de oorspronkelijke staat worden hersteld. Onze vakkundige medewerkers hebben namelijk jarenlange ervaring in het (her)stofferen en herstellen van bootkussens zodat uw boot er weer als nieuw uit zal zien.

Nieuwe bootkussens op maat laten maken

Wanneer u uitgekeken bent op uw bootkussens kunt u bij ons ook terecht om bootkussens op maat te laten maken. Omdat de maten van bootkussens erg variëren kan het moeilijk zijn om het door u gewenste kussen te vinden in de winkel. Bootkussens op maat laten maken is dan dé uitkomst.

Wanneer uw vulling nog goed is kunt u er ook voor kiezen om alleen de bootkussens opnieuw te laten bekleden. Het is allemaal mogelijk bij ons.

Onze ruime sortering stoffen en vullingen

Bij Stoffeerderij de Kussenmakerij beschikken we over de juiste stoffen, leer, kunstleer en vullingen om uw boot er weer als nieuw uit te laten zien. De materialen zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De stoffen die wij gebruiken zijn onderhoudsarm en van een hoge kwaliteit zodat uw kussens mooi blijven ook wanneer ze veelvuldig in aanraking komen met water en de felle zon.

Ook kunnen wij u uitstekend adviseren over de te gebruiken vullingen zodat u weer lekker op uw bootkussens zit. Of u nu een harde of lekkere zachte vulling wenst, wij kunnen u helpen!

Dus wat uw wensen ook zijn, u kunt altijd langskomen om deze door te spreken zodat we een goede indruk krijgen van wat u graag wilt voor uw boot.

Meer weten over onze bootkussens op maat?

Ziet u door de boten de zee niet meer en weet u niet goed welke keuzes u nu het beste kunt maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag!

Wij zijn ook uw stoffeerder als u loungekussens, tuinkussens, buitenkussens of caravankussens nodig hebt!

Website door InterXL