X

Caravan stofferen

Wanneer u er veel op uit trekt met uw caravan of camper kan het voorkomen dat door het intensieve gebruik uw bank of kussens een vale of versleten uitstraling krijgen. Ook kan het zijn dat u na jaren wel eens een frisse wind door uw caravan of camper wilt laten gaan.

Hoe mooi is het dan dat u ervoor kunt kiezen om de stoffering van uw caravan of camper compleet te laten vervangen door nieuwe stoffering?

Stoffeerderij de Kussenmakerij is uw partner! Sinds wij ons in 1993 in Apeldoorn hebben gevestigd hebben wij een naam opgebouwd op het gebied van vakkundig en professioneel stofferen en herstofferen van caravans en campers. Door uw caravankussens opnieuw te laten stofferen ziet uw caravan of camper er weer als nieuw uit en kunt u blijven genieten tijdens uw vakantie!

Waarom uw caravan opnieuw stofferen?

Er zijn redenen genoeg te bedenken waarom u uw caravan opnieuw te stofferen. Denk bijvoorbeeld aan kapotte of versleten kussens of banken.

Echter, de stoffering van uw camper of caravan hoeft niet altijd versleten of kapot te zijn om opnieuw te stofferen. Het komt regelmatig voor dat mensen uitgekeken zijn op de kleur, het motief of de stof. Het is helemaal niet raar om dan te denken aan het opnieuw stofferen van uw caravankussens. Op deze manier krijgt uw caravan of camper een nieuwe en frisse uitstraling.

Ook wanneer de vulling van uw caravankussens- of matras te zacht is geworden en u niet meer comfortabel zit of ligt is het verstandig om te denken aan het vervangen ervan. Bij de Kussenmakerij hebben wij de kennis in huis om u te adviseren over de mogelijkheden van diverse (schuim)vullingen voor kussens en matrassen zodat u weer optimaal kunt genieten van de kussens en het matras in uw caravan. In de regel maken wij gebruik van Pantera, koudschuim of polyether. Deze zijn in diverse diktes en hardheden verkrijgbaar.

Op onze pagina over vullingen kunt u meer lezen over deze soorten vullingen.

Onze collectie stoffen voor uw caravan

In het atelier van Stoffeerderij de Kussenmakerij heeft u de keuze uit meer dan 2.000 stoffen, dessins en kleuren. In ons assortiment vind u hoogwaardige stoffen die geselecteerd zijn voor verschillende toepassingen zoals een caravan of camper. Wij vinden het belangrijk dat wanneer we uw caravan mogen stofferen wij werken met de beste kwaliteit stoffen.

Onze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren op het gebied van kleur, materiaal en prijs/kwaliteit. Wanneer u wilt kunnen we samen met u uw wensen doorspreken zodat we een goed beeld krijgen wat uw voorkeuren en mogelijkheden zijn en wat wij u kunnen bieden op het gebied van caravan stofferen.

Plan snel een vrijblijvende afspraak met ons in om uw voorkeuren en wensen te bespreken, vul het contactformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Meer weten over uw caravan stofferen?

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u advies wilt over uw caravan stofferen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw vragen over gebruiksgemak, levensduur en duurzaamheid van onze stoffen en vullingen beantwoorden. U kunt dit doen door telefonisch contact op te nemen of ons contactformulier in te vullen.

U kunt bij ons ook terecht voor het stofferen van uw bank, stoelen, fauteuils, kussens of boot.

Website door InterXL