X

Het is tijd voor nieuwe buitenkussens op maat!

Wilt u zodra het zonnetje schijnt meteen de tuin weer in? Zorg dan nu vast dat uw buitenkussens tiptop in orde zijn!

Bij de Kussenmakerij maken wij buitenkussens op maat. Wij hebben een ruim assortiment zachte vullingen en oersterke, kleurvaste stoffen, in alle modieuze dessins en kleuren. Voor elk type stoel of buitenbank hebben wij de perfecte vulling en stof.

Zitten uw buitenkussens niet goed meer?

Meestal betekent dit dat de vullingen van de kussens te oud zijn geworden. Het is tijd voor nieuwe buitenkussens op maat.

Wanneer de vulling van uw buitenkussens te zacht of poreus is geworden is het tijd om te denken over het vervangen ervan. Wij hebben de kennis en expertise in huis om u te adviseren over de mogelijkheden van diverse (schuim)vullingen voor uw buitenkussens. Wij gebruiken vaak schuim van Pantera, koudschuim of polyether, wat in diverse diktes en hardheden verkrijgbaar is.

Op onze pagina over vullingen kunt u meer lezen over deze soorten vullingen.

Overigens, wanneer de hoezen van uw buitenkussens nog wel goed zijn, dan kunnen natuurlijk ook alleen de vullingen worden vervangen.

Zijn uw buitenkussens niet mooi meer of bent u erop uitgekeken?

Het woord zegt het al, buitenkussens zijn veel buiten. Dat maakt dat ze te lijden hebben onder allerlei weersomstandigheden en onderhevig zijn aan slijtage. Het is dan ook niet vreemd dat zo af en toe uw buitenkussens echt een keer een nieuwe stofje nodig hebben.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u op het dessin van uw buitenkussens bent uitgekeken. Maak u niet druk, u bent echt niet de eerste die dit overkomt. Niets is veranderlijker dan de mens. Nieuw gestoffeerde buitenkussens geven uw tuin weer een nieuwe en frisse uitstraling.

Bij de Kussenmakerij heeft u keuze uit een groot assortiment van stoffen die speciaal zijn geselecteerd voor buitengebruik. Onze stoffen zijn niet alleen waterafstotend en UV-bestendig, ze komen ook in diverse kleuren en dessins. De speciaal geselecteerde buitenstoffen van Trekatex zorgen ervoor dat u weer lang kunt genieten van uw loungekussens.

Zelf uw buitenkussens ontwerpen?

Met onze ontwerp & bestel module kunt u naar hartenlust experimenteren met onze stoffen. Mocht het niet lukken of heeft u er de tijd niet voor? Neem dan gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer informatie over buitenkussens op maat

Moeite om te kiezen of behoefte aan meer informatie over materialen, stoffen of over het herstofferen zelf? Neem vrijblijvend contact met ons op via 055 360 12 43. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft. U kunt ook ons contactformulier rechts op deze pagina invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Wist u dat wij ook uw stoffeerder zijn voor het herstellen en herstofferen van bootkussens, caravankussens, loungekussens en tuinkussens?

Website door InterXL