X

Fauteuil stofferen

Het zat er aan te komen: uw geliefde fauteuil is versleten. De stof is dun geworden en begint op sommige plekken zelfs te scheuren. Als u om een of andere reden uw fauteuil niet wilt vervangen is het een goede optie om uw fauteuil te herstofferen. Door uw fauteuil te herstofferen geeft u het een tweede leven. Niet alleen duurzaam alternatief, het is in de meeste gevallen ook nog stukken goedkoper dan een nieuwe fauteuil aanschaffen.

Bij Stoffeerderij de Kussenmakerij hebben wij jarenlang ervaring in het stofferen en herstofferen van meubilair en uw fauteuil herstofferen doen wij dan ook graag voor u!

Uw fauteuil stofferen door Stoffeerderij de Kussenmakerij

Uw oude versleten fauteuil herstofferen is een betere optie dan een nieuw en minder karakteristiek meubel aanschaffen. Bij onze stoffeerderij zijn wij gespecialiseerd in het herstellen, restaureren en herstofferen van uw versleten of kapotte fauteuil. Of het nu om een klassiek, vintage of design gaat, wij kunnen elke type fauteuil restaureren en een mooi nieuw uiterlijk geven. Uw geliefde fauteuil krijgt op deze manier een mooie tweede kans en kan weer jaren mee.

Vanuit Apeldoorn bedienen wij onze klanten die uit heel Nederland, en in sommige gevallen zelfs het buitenland, komen.

Hoe gaat fauteuil stofferen in zijn werk?

Een nieuwe stof uitzoeken voor uw fauteuil is geen gemakkelijker opgave. Uw fauteuil moet na herstofferen weer naadloos in uw interieur passen. Gelukkig beschikken wij bij Stoffeerderij de Kussenmakerij over een ruime collectie stoffen. Al onze stoffen zijn speciaal geselecteerd en in meerdere kleuren en printen verkrijgbaar. Voor elk interieur is er dus wel een passende stof verkrijgbaar.

Wij kunnen ook uw fauteuil voorzien van een nieuwe vulling. U kunt uw fauteuil laten stofferen, maar als u dan alsnog in een kuil zit betekent dit geen zitplezier. Bij ons heeft u de keuze uit Pantera, polyether en koudschuim als vulmateriaal.

Nadat u uw keuzes kenbaar heeft gemaakt kunnen wij uw fauteuil stofferen.

In onze werkplaats hebben wij beschikking tot de beste materialen en gereedschappen om uw geliefde fauteuil te stofferen op een vakbekwame manier. Onze stoffeerders beschikken over jarenlange ervaring waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Een fauteuil stofferen is een ambacht dat kennis en ervaring vereist. Bij de Kussenmakerij vindt u dit terug. Als wij uw fauteuil herstofferen werken wij met het hoogwaardige schuimsoort zoals Pantera, maar ook koudschuim en polyethers. Wij kunnen uw fauteuil stofferen met verschillende materialen zoals stof, leder of kunstleder.

Meer weten over fauteuil stofferen?

Nadat wij uw fauteuil hebben gestoffeerd, kunt u weer jarenlang genieten. Wist u dat uw fauteuil laten (her)stofferen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee?

Uw fauteuil stofferen door Stoffeerderij de Kussenmakerij? Wij zijn dagelijks bereikbaar op (055) 360 12 43. Neem contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Uw andere zitmeubels ook laten stofferen? Lees erover op bank stofferen, stoelen stofferen, caravan stofferen, boot stofferen en kussens stofferen.

Website door InterXL