X

Bank stofferen

Is uw bank versleten of kapot, maar wegdoen geen optie omdat hij zo lekker zit? Dan hebben wij de oplossing voor u! Opnieuw uw bank stofferen is een hele goede optie om uw bank weer terug te brengen in nieuwstaat.

Stoffeerderij de Kussenmakerij is sinds 1993 gevestigd in Apeldoorn en we zijn gespecialiseerd in het stofferen van meubels als banken, hoekbanken, stoelen en fauteuils.

Waarom ervoor kiezen om uw bank opnieuw te stofferen?

Uw geliefde bank begint langzaamaan slijtageplekken te krijgen, het leer begint te scheuren of misschien is de kleur dof aan het worden. Allemaal redenen om uw bank weg te doen en een nieuwe te kopen. Maar wat als wij u vertellen dat dit helemaal niet nodig is! Wij kunnen namelijk uw bank een volledige metamorfose geven door hem opnieuw te stofferen.

U kunt kiezen uit diverse kwalitatief hoogwaardige stoffen die speciaal zijn geselecteerd voor het stofferen van meubels zoals uw bank. Onze stoffen komen in verschillende kleuren en dessins zodat u een ruime keuze heeft. Opnieuw uw bank stofferen zal uw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven.

Een nieuwe vulling voor uw bank of kussens

Wanneer de vullingen van uw bank of kussens versleten zijn adviseren wij ook graag over de mogelijkheden van diverse schuimvullingen. Nieuwe vulling kan uw zit- en/of ligcomfort aanzienlijk verbeteren. Wij zijn van mening dat het comfort evenveel, zo niet meer, waarde heeft als het uiterlijk van uw bank. Zoals ieder matras zijn specifieke kenmerken heeft zorgt de juiste vulling van uw bank in een betere zithouding en voorkomt het ook rug- en nekklachten.

Hoekbank of poef herstofferen

U kunt bij ons niet alleen terecht wanneer u uw bank opnieuw wilt laten stofferen, ook voor het herstofferen van een hoekbank of uw poef draaien wij onze hand niet om.

Uw bank stofferen door Stoffeerderij de Kussenmakerij

Wanneer u ervoor kiest om uw bank, hoekbank of poef door Stoffeerderij de Kussenmakerij opnieuw te laten stofferen dan maakt u een goede keuze. Wij zijn een hecht team met jarenlange ervaring in het (her)stofferen van meubels, caravans, en zakelijke interieurs.

In ons atelier hebben wij de beschikking over alle materialen en machines die nodig zijn om uw oude en versleten meubels op een vakbekwame manier te restaureren en opnieuw te stofferen met de stof van uw keuze. Dit zorgt ervoor dat wij u de kwaliteit kunnen bieden die u verwacht.

Geïnteresseerd in uw bank stofferen?

Heeft u interesse in uw bank stofferen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen door te spreken. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

Overigens, wist u dat onze stoffeerderij naast banken ook kussens stoffeert, stoelen stoffeert, fauteuils stoffeert, caravans stoffeert en boten stoffeert?

Website door InterXL