X

Kussens stofferen

Kussens zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. Of dit nu kussens in uw huis, caravan of boot zijn, ze maken het geheel af en zorgen voor het juiste zitcomfort. Wanneer uw kussens versleten of kapot zijn kunt u ze vervangen voor nieuwe, maar opnieuw uw kussens stofferen behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelen van kussens stofferen is dat u zelf uw stijl kunt kiezen én u bespaart u op uw nieuwe kussens. Uw kussens worden gestoffeerd met de stof in kleur en dessin van uw keuze zodat u er weer jarenlang plezier van zult beleven!

Kussens stofferen door Stoffeerderij de Kussenmakerij

Wanneer u uw kussens laat stofferen door Stoffeerderij de Kussenmakerij kiest u voor kwaliteit en een uitstekende service. Ons team van stoffeerders werkt al jaren hecht samen en gaan efficiënt en met kennis van het vak te werk. Vanuit Apeldoorn bedienen wij onze klanten uit heel Nederland en in sommige gevallen zelfs het buitenland. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel.

Ook uw sierkussens kunnen wij stofferen

Sierkussens geven uw bank en interieur net dat beetje extra, ze maken het geheel af. Bij ons kunt u sierkussens laten stofferen voor zowel binnen- als buitengebruik. Sierkussens voor buiten worden gemaakt van weerbestendige buitenstoffen zodat uw kussens bestand zijn tegen regen en fel zonlicht. Of u nu sierkussens voor binnen uit buiten wilt, u kunt ze helemaal naar eigen inzicht ontwerpen zodat u uw eigen unieke kussens heeft.

Benieuwd naar welke kussens we nog meer stofferen?

Het houdt voor ons niet op bij het stofferen van sierkussens, u kunt bij ons ook terecht voor:

Gunt u uw kussens een tweede leven? Dan is uw kussens stofferen een uitstekend idee! Lees er meer over in onze afdeling 'Kussens op maat'.

Onze uitgebreide collectie stoffen en materialen

In ons atelier in Apeldoorn heeft u de keuze uit meer dan 2.000 stoffen, kleuren en dessins. Al onze stoffen zijn speciaal voor de verschillende toepassingen geselecteerd. Naast de vele mogelijkheden voor woongebruik bieden wij een uitgebreide keuze stoffen aan voor caravankussens, bootkussens en kussens voor bijvoorbeeld de loungeset in uw tuin. Zowel waterafstotende stof als UV-bestendige stof behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor stoffen, wij kunnen u ook adviseren over de mogelijkheden van diverse soorten vullingen. In de regel maken wij gebruik van Pantera, koudschuim en polyether, wat in diverse diktes en hardheden verkrijgbaar is.

Wij plannen graag met u een vrijblijvende afspraak om uw voorkeuren en wensen door te spreken.

Meer weten over kussens stofferen?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wilt over kussens stofferen. U kunt dit doen op (055) 360 12 43. Ook kunt u het contactformulier invullen, hierop zullen we dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Meer laten stofferen dan alleen uw kussens? Bij onze stoffeerderij zit u goed! Neem eens een kijkje op onze pagina’s over het stofferen van banken, stoelen, fauteuils, caravans, boten en kussens.

Website door InterXL