X

Boot stofferen

Het nieuwe vaarseizoen staat op het punt van beginnen en wanneer u veel tijd op uw boot of jacht doorbrengt in de zomermaanden is nu het juiste moment om te kijken of uw bootkussens en bank nog geschikt zijn voor nóg een seizoen.

Niet alleen is het belangrijk te kijken naar de staat van de stoffering van uw boot, het kan ook geen kwaad eens goed te voelen of uw kussens en bank nog lekker zitten. Als geen ander weten wij dat de stoffering van uw boot veel te verduren heeft. De invloeden van het weer, zoals zonlicht en water, kunnen uw bootinterieur flink aantasten. En dit kan de levensduur van zowel stoffen als vullingen flink inkorten.

Hoewel het stofferen van het interieur van uw boot iets heel anders is van het stofferen van meubels kunnen wij dit als geen ander en bent u bij Stoffeerderij de Kussenmakerij aan het goede adres voor uw boot stofferen. Wij weten als geen ander dat er met de keuze van de stoffen en vullingen rekening moet worden gehouden met verschillende factoren zoals het weer.

Waarom uw boot stofferen

Uw boot stofferen doet u wanneer uw bootstoffering versleten of kapot is na jarenlang intensief gebruik en invloeden van buitenaf. Ook wanneer u uitgekeken bent op de kleur of het materiaal van uw bootstoffering kunt u overgaan tot het opnieuw laten stofferen van uw boot. Het maakt niet uit wat de reden is, wij zorgen ervoor dat u weer tevreden bent en klaar bent voor het nieuwe vaarseizoen. Onze vakkundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met bootstoffering. Ook met het herstellen van bootkussens hebben wij meer dan genoeg ervaring. Kortom, uw boot zal er weer als nieuw uitzien.

Onze ruime collectie stoffen en vullingen

Het materiaal voor bootstoffering is erg belangrijk omdat het bestand moet zijn voor invloeden van buitenaf. Er zijn veel materialen mogelijk voor het stofferen van uw boot. In ons atelier in Apeldoorn kunnen wij u voorzien van passend advies voor optimale stoffering voor uw boot.

In ons assortiment vind u hoogwaardige stoffen die geschikt zijn voor het stofferen van uw boot. Denk hierbij aan: leer, kunstleer en textiel. Elk van deze materialen heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen om uw boot er weer als nieuw uit te laten zien. Ze zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

De stoffen die wij gebruiken zijn onderhoudsarm en van een hoge kwaliteit zodat uw kussens mooi blijven ook wanneer ze veelvuldig in aanraking komen met water en de felle zon.

Niet alleen zijn wij de expert in stoffen, ook wanneer de vulling van de banken of kapiteinsstoel te zacht zijn geworden en doorzitten kunnen wij u adviseren hoe deze het beste te vervangen. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden van diverse (schuim)vullingen zodat u weer optimaal kunt genieten van uw boot. In ons atelier maken wij gebruik van Pantera, koudschuim en polyether, wat in diverse diktes en hardheden verkrijgbaar is. Dus of u nu een harde of lekkere zachte vulling wenst, wij kunnen u helpen!

Meer weten over uw boot stofferen?

Plan snel een vrijblijvende afspraak met ons in om uw voorkeuren en wensen te bespreken. Weet dat u altijd langs kunt komen om deze door te spreken zodat we een goede indruk krijgen van wat u graag wilt voor uw boot of om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag!

U kunt bij ons ook terecht voor het stofferen van uw bank, caravan, stoelen, fauteuils en kussens.

Website door InterXL