X

Stoelen en fauteuils stofferen

Uw stoel of fauteuil een tweede leven geven? Laat Stoffeerderij de Kussenmakerij hem stofferen en u heeft weer jaren zitplezier.

Door onze jarenlange ervaring in het stofferen van meubels, zakelijke interieurs en kussens bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en mooie uitstraling.

Uw stoel laten stofferen

Er zijn diverse redenen om uw stoel opnieuw te stofferen. Zo kan het zijn dat de stof beschadigd of versleten is door intensief gebruik, maar ook dat u gehecht bent aan uw stoel omdat u hem bijvoorbeeld heeft geërfd. Het maakt niet uit of uw stoel klassiek of modern is, wij kunnen uw stoel opnieuw stofferen. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos en u zult versteld staan van het prachtige resultaat!

Uw fauteuil stofferen

Het zat er aan te komen: uw favoriete fauteuil begint te slijten. U kunt een nieuwe kopen, maar wij kunnen uw huidige fauteuil ook weer in nieuwstaat brengen! Laat uw fauteuil stofferen door ons. Dit is meestal een stuk voordeliger dan een nieuwe aanschaffen. Door onze uitgebreide collectie stoffen en leder kunnen we uw fauteuil volledig naar wens stofferen. Nadien zult u weer kunnen genieten van uw favoriete fauteuil.

Onze stoffen en materialen

Voor het stofferen van uw stoel of fauteuil kunt u bij ons kiezen uit een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Al onze stoffen zijn speciaal geselecteerd en zijn geschikt voor decoratief tot intensief woon gebruik. Indien nodig kunnen wij ook de vulling van uw stoelen of fauteuils vervangen.

We kunnen u adviseren op gebied van materiaal, kleur en prijs/kwaliteit. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we al uw wensen doorspreken zodat wij een helder beeld krijgen van wat u wilt en u van wat wij bieden.

Hoogwaardige kwaliteit bij Stoffeerderij de Kussenmakerij

Wij begrijpen als geen ander dat u hoge kwaliteit zoekt wanneer u uw stoel of fauteuil laat stofferen. Daarom bestaat ons team uit professionele en ervaren stoffeerders die het vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan en alleen het beste af willen leveren.

Meer weten over het stofferen van uw stoelen?

Wanneer u meer informatie wilt over het stofferen van uw stoel of fauteuil kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op (055) 360 12 43. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Behalve uw stoel of fauteuil ook uw bank of kussens stofferen? Alles mooi in dezelfde stijl? Lees meer over wat onze stoffeerderij kan doen op de pagina’s over banken stofferen en kussens stofferen.

Website door InterXL