X

Stoel stofferen

Uw geliefde stoel een tweede leven geven? Laat Stoffeerderij de Kussenmakerij uw stoel stofferen en u heeft weer jaren zitplezier.

Door onze jarenlange ervaring in het stofferen en restaureren van meubels, zakelijke interieurs en kussens bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en mooie uitstraling.

Waarom uw stoel stofferen?

Er zijn diverse redenen om uw stoel opnieuw te stofferen. Zo kan het zijn dat de stof beschadigd of versleten is door intensief gebruik, maar ook dat u gehecht bent aan uw stoel omdat u hem bijvoorbeeld heeft geërfd. Het maakt niet uit of uw stoel klassiek of modern is, wij kunnen uw stoel stofferen. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos en u zult versteld staan van het prachtige resultaat!

Onze stoffen en materialen

Voor het stofferen van uw stoel kunt u bij ons kiezen uit een groot assortiment van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Al onze stoffen zijn speciaal geselecteerd en zijn geschikt voor decoratief tot intensief woon gebruik. Indien nodig kunnen wij ook de vulling van uw stoelen vervangen.
We kunnen u adviseren op gebied van materiaal, kleur en prijs/kwaliteit. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we al uw wensen doorspreken zodat wij een helder beeld krijgen van wat u wilt en u van wat wij bieden.

Stoel stofferen door Stoffeerderij de Kussenmakerij

Wij begrijpen als geen ander dat u hoge kwaliteit zoekt wanneer u uw stoel laat stofferen. Daarom bestaat ons team uit professionele en ervaren stoffeerders die het vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan en alleen het beste af willen leveren.

Meer weten over het stofferen van uw stoelen?

Wanneer u meer informatie wilt over uw stoel stofferen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op (055) 360 12 43. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Behalve uw stoel stofferen ook uw bank, fauteuil, caravan, boot of kussens stofferen? Alles mooi in dezelfde stijl? Lees er meer over op de pagina’s bank stofferen, fauteuil stofferen, caravan stofferen, boot stofferen en kussens stofferen.

Website door InterXL