X

Projectstoffering voor horeca en hotels

Met zoveel keuze uit restaurants, bars, cafés en hotels in Nederland wordt het steeds belangrijker om uzelf te onderscheiden zodat klanten voor uw zaak kiezen. Klanten en gasten gaan voor een totaalbeleving, dat betekent dat u niet meer wegkomt met alleen heerlijke wijn, bijzondere gerechten en een goede locatie. Uw interieur telt even zwaar mee. Geen enkele gast wil zitten op een stoel of bank waar scheuren of vlekken in zitten.

Wanneer het meubilair in uw horecazaak versleten of zelfs beschadigd of kapot is kunt u ervoor kiezen om het weg te doen en alles nieuw aan te schaffen. Maar wat als wij u nu eens vertellen dat herstofferen en/of restaureren een goedkoper en veel duurzamer alternatief is?

Met Stoffeerderij de Kussenmakerij haalt u een betrouwbare en ervaren partner in huis op het gebied van horecastoffering. Door onze jarenlange ervaring als stoffeerder voor particuliere en zakelijke klanten kunnen wij u garanderen dat het interieur van uw horecagelegenheid authenticiteit uitstraalt en past bij wat u wilt uitdragen.

Wanneer u voor horecastoffering voor ons kiest gaan we vakkundig te werk en werken we alleen met de beste technieken en materialen van de hoogste kwaliteit. Horecameubilair heeft het zwaar te verduren en daarom is het van belang dat de stoffen waarvoor u kiest tegen een stootje kunnen. Ook moeten ze natuurlijk een lange levensduur hebben. Ook moeten de stoffen makkelijk schoon te houden zijn en water- en vuilbestendig zijn.

Wat kunnen wij zoal voor u stofferen:

  • Loungestoelen
  • Barkrukken
  • Eettafelstoelen
  • Banken

Meer informatie over projectstoffering voor horeca en hotels?

Wilt u meer weten over horecastoffering? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer (055) 360 12 43. Wij helpen u graag!

Website door InterXL