X

Pantera, topkwaliteit koudschuim van Nederlandse bodem!

Wanneer u het echt goed wilt doen kiest u voor Pantera. Dit is hét Nederlandse topmerk koudschuim. Pantera heeft een bijzondere kwaliteit en behoort onder andere daarom tot het hoge segment.

Wat is Pantera koudschuim?

Pantera is een koudschuim dat speciaal is ontwikkeld voor hoogwaardige producten. Pantera onderscheidt zich door zijn duurzaamheid en hoge mate van comfort. Het schuim wordt ook wel comfortschuim genoemd en het staat bekend om de zeer lange levensduur. U zult dus nog langer van uw op maat gemaakte kussens kunnen genieten.

Eigenschappen van Pantera koudschuim

De celstructuur van Pantera is open en grillig en heeft een hoge dichtheid. Dit zorgt voor een betere ventilatie en een goede vochtregulatie. Deze eigenschappen gecombineerd met de juiste zonering zorgen er met name voor dat Pantera veel toegepast wordt in de medische wereld. Het zorgt voor een vermindering van het aantal drukpunten op het lichaam, wat bijvoorbeeld van groot belang is patiënten die langer in bed moeten liggen.

Tevens is Pantera koudschuim een duurzaam materiaal wat langer meegaat dan bijvoorbeeld de structuur van gewoon koudschuim of polyether. Daarnaast is het schuim vormvast en biedt het goede ondersteuning.

Voor- en nadelen van Pantera koudschuim

Een groot voordeel van Pantera koudschuim is dat u door de hoge vormvastheid en goede ondersteuning langer optimaal kunt genieten van uw kussens. Het schuim scoort namelijk erg hoog op alle belangrijke eigenschappen van comfortschuim. Tevens zit er op Pantera koudschuim 7 jaar fabrieksgarantie (op vormvastheid bij normaal gebruik).

Het nadeel van Pantera koudschuim is dat het, doordat het van hoge kwaliteit is, een stuk duurder is dan normaal koudschuim of polyether.

Uw kussens, bank, stoel of fauteuil stofferen met Pantera koudschuim?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Onze medewerkers helpen u graag. U kunt ook via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij zullen hierop snel u contacten.

U kunt ook bij ons terecht voor koudschuim en polyether.

Website door InterXL