X

Projectstoffering voor zorginstellingen

Meubilair in zorginstellingen als een ziekenhuis, huisartsenpraktijk of tandartsenpraktijk moet in de regel aan hoge eisen voldoen en is niet goedkoop. Des te vervelender is het wanneer dit meubilair door het intensieve gebruik versleten, kapot of ernstig vervuild raakt. Herstofferen van meubilair is dan een duurzame en budgetvriendelijke oplossing.

In onze stoffeerderij hebben wij veel ervaring met het stofferen voor zorginstellingen; van wachtkamermeubilair tot behandelstoelen en behandeltafels. Om te voldoen aan de hoge eisen van de zorg werken wij met speciaal geselecteerde meubelstoffen die kwalitatief hoogstaand zijn op gebied van veiligheid, kwaliteit, hygiëne en onderhoud. In de zorg worden namelijk andere eisen gesteld aan het (her)stofferen van meubilair dan bij regulier meubilair.

Samen met u bespreken we aan welke eisen het te stofferen meubilair in uw instelling moet voldoen en wat u belangrijk vindt. Wij zullen u te allen tijde adviseren, maar het is aan u om te beslissen voor welk materiaal en welke kwaliteit u gaat zodat het te stofferen meubilair past bij de inrichting van uw zorginstelling. Of het nu om kleine of grote projecten gaat, Stoffeerderij de Kussenmakerij is uw partner en we houden met al uw wensen rekening.

Wat kunnen wij zoal voor u stofferen in uw zorginstelling:

  • Wachtkamermeubilair waaronder stoelen en banken
  • Behandelstoelen
  • Behandeltafels
  • Kussens

Meer informatie over projectstoffering in de zorg?

Heeft u nog vragen over projectstoffering in de zorg? Neem dan gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wanneer u wenst komen wij graag vrijblijvend bij u langs zodat we uw wensen door kunnen spreken, neem ook daarvoor contact met ons op.

Website door InterXL