X

Meubelstoffen, leer en vullingen voor binnen en buiten

Wij hebben bij Stoffeerderij de Kussenmakerij ervoor gekozen om alleen te werken met de allerbeste materialen. Dit betekent dat we bij iedere opdracht kunnen werken met de beste en de meest geschikte materialen voor uw meubelstuk, caravan of boot. Van meubelstoffen tot schuimvullingen, wij hebben het in huis. En door de goede relatie met onze leveranciers kunnen we u ervan verzekeren dat we het door u gekozen materiaal snel in huis hebben.

Meubelstoffen

Onze collectie bestaat uit een ruime keuze meubelstoffen in diverse gebruiksklassen zodat er altijd iets naar uw smaak bij zit. Naast het uitgangspunt dat uw meubelstuk er met de nieuwe stof goed uit moet zien is het ook belangrijk dat de stof tegen een stootje kan en dat het bestand is tegen intensief gebruik. Het is daarom verstandig om van te voren te bedenken hoe intensief u uw meubelstuk gebruikt zodat u de keuze qua stof hierop kunt baseren.

Wilt u weten welke soorten meubelstoffen wij gebruiken en welke gebruiksklassen er zijn? Lees meer over op onze pagina over meubelstoffen.

Leer/leder

Naast onze ruime keuze aan meubelstoffen hebben wij ook een mooie collectie leder voor het bekleden van uw meubels, auto of boot. Het leer waarmee wij werken is van topkwaliteit en afkomstig van de beste leveranciers uit binnen- en buitenland, denk hierbij bijvoorbeeld aan Bruno Monte Leder, Van Leeuwen Leder, Hillmann Leder, Deletex Leder, Ohmann Leer en G+H Leder.

Lees meer over onze leveranciers en de soorten leer waarmee wij werken op onze pagina over leer / leder.

Buiten- en outdoorstoffen

Ook aan de liefhebbers van het buitenleven hebben we gedacht. Wanneer u veel gebruik maakt van uw tuinmeubels of loungeset en wellicht uw kussens het hele jaar door buiten laat is het belangrijk dat ze goed bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Hoewel iedere fabrikant van outdoorstoffen ervoor zorgt dat hun stoffen vuil- en waterafstotend zijn hebben wij gekozen voor Trekatex en Dux. Hun Sunproof outdoorstoffen worden namelijk aan dé testmethode voor buitengebruik onderworpen, namelijk BS EN ISO-B04. Dit en het feit dat de Sunproof® outdoorstoffen milieuvriendelijk en recyclebaar zijn, is voor ons de belangrijkste reden om voor Trekatex te kiezen.

Meer weten? Lees verder op onze speciale pagina over buiten- en outdoorstoffen.

Vullingen

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het stofferen van uw meubels, wij kunnen ze ook voorzien van een nieuwe vulling. Uw meubelstuk kan er fantastisch uitzien na (her)stoffering of restauratie, maar als de vulling niet goed meer is en u wegzakt in een kuil heeft u er nog geen plezier van. Hoewel er in de regel het meest gewerkt wordt met koudschuim en polyether hebben wij bij Stoffeerderij de Kussenmakerij ervoor gekozen om ook te werken met Pantera. Dit is een hoogwaardige vulling die jarenlang meegaat en zeer duurzaam is. Lees er meer over op onze pagina over schuimvullingen.

Meer informatie over onze materialen?

Wanneer u meer wilt weten over de materialen waarmee wij werken raden we u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Website door InterXL