X

Vulling met koudschuim, polyether of Pantera

Bij het (her)stofferen of restaureren van een bank, stoel of loungeset komt meer kijken dan alleen bekleden. Het materiaal onder de stof is namelijk net zo belangrijk. Uw meubel kan er nog zo mooi uitzien aan de buitenkant, als u erop gaat zitten en u zit in een kuil betekent dit dat de vulling niet meer in goede staat is.

Bij Stoffeerderij de Kussenmakerij kunnen wij u hiermee helpen. Uw bank of stoel hoeft niet bij het grofvuil, want wij kunnen deze met een nieuwe koudschuim-, polyether- of Pantera-vulling vullen zodat hij weer als nieuw is. Wij garanderen weer jaren zitplezier!

Net zoals bij meubelstoffen, leder en outdoorstoffen wordt bij vullingen ook gebruik gemaakt van verschillende materialen. In de regel gebruiken we polyether of koudschuim, maar ook het duurdere en exclusieve Pantera behoort tot de mogelijkheden.

Koudschuim

Koudschuim is een schuim met een hoge veerkracht en wordt ook wel High Resilience (HR) schuim genoemd. Het schuim heeft namelijk een open celstructuur waardoor het materiaal beter kan ademen en vocht goed af kan voeren. Lees meer over koudschuim.

Polyether

Polyether is een schuim dat erg flexibel is en bestaat uit kleine gelijkmatige open cellen waardoor het materiaal goed kan ademen. Lees op deze pagina meer over polyether.

Pantera

Pantera is hét Nederlandse topmerk koudschuim, het heeft een bijzondere kwaliteit en behoort tot het hoge segment. Pantera wordt geproduceerd door Draka Interfoam, een Nederlands bedrijf wat hoogwaardig schuim produceert en levert. U kunt hier meer lezen over Pantera.

Gebruik van vullingen

Wij gebruiken vullingen bij het stofferen van banken, stoelen en fauteuils en voor kussens op maat voor bijvoorbeeld in uw tuin, caravan, boot of auto.

Meer informatie

Neem contact met ons op als u ook uw bank, stoel, fauteuil of kussen opnieuw laten vullen met koudschuim, polyether of Pantera. Wij maken alle vullingen op maat en voorzien u graag van een passend en eerlijk advies. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Website door InterXL