X

Projectstoffering voor kantoren en de zakelijke markt

Kantoormeubelen hebben dagelijks heel wat te verduren. Slijtage ligt dus om de hoek en dit kan de uitstraling van uw kantoor behoorlijk beïnvloeden. Nieuw meubilair aanschaffen is een mogelijkheid, maar erg duur en vaak onnodig omdat de stoel zelf nog van prima kwaliteit is en nog jaren mee kan. Door te kiezen voor herstofferen van uw kantoormeubilair zorgt u voor een nieuwe en frisse uitstraling en bespaart u veel kosten. Want wist u dat het herstofferen van kantoormeubilair een stuk voordeliger is dan de aanschaf van nieuw kantoormeubilair? En het is nog een stuk duurzamer ook!

Bij Stoffeerderij de Kussenmakerij hebben wij veel ervaring met het (her)stofferen van kantoormeubilair. Wij gaan vakkundig te werk en werken met alleen de beste materialen en technieken. Naast de bekleding kijken we ook of de vulling van uw kantoormeubilair nog in orde is. Zo niet, dan kunnen wij ook dit vervangen.

In ons atelier vindt u een ruim assortiment staalboeken met stoffen en leer. We hebben stoffen en leer in verschillende prijsklassen, dessins en materialen zodat er altijd iets naar uw smaak bij zit. Wanneer u geen keuze kunt maken of vragen heeft over welke stof of leer het meest geschikt is zijn wij er om u te helpen.

Wat kunnen wij zoal voor u stofferen:

  • Bureaustoelen
  • Banken
  • Vergaderstoelen
  • Kantoorstoelen
  • Kussens

Voor het herstofferen van luxe stoelen in de kamer van de directeur, de banken in de receptie of het kantinemeubilair bent u bij ons aan het goede adres!

Meer informatie over projectstoffering voor uw kantoor?

Wilt u weten wat wij voor uw kantoormeubilair kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u samen zitten zodat we alle mogelijkheden door kunnen spreken. Langskomen op locatie? Ook dat doen we. Neem ook dan contact met ons op.

Website door InterXL