X

Tuinkussens op maat

Uitgekeken op uw tuinset, maar u wilt de meubels behouden? Laat dan nieuwe tuinkussens op maat maken! Bij Stoffeerderij de Kussenmakerij bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het stofferen van kussens voor zowel binnen- als buitenmeubels.

Nieuwe tuinkussens op maat laten maken

Vindt u de kussens op uw tuinstoel of tuinbank niet meer mooi? Wellicht is het dan interessant om nieuwe tuinkussens op maat te maken. We kunnen samen met u uw ideale tuinkussens ontwikkelen en u adviseren op het gebied van stoffen, vulling en afwerking.

Herstellen of herstofferen van uw tuinkussens

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor nieuwe tuinkussens op maat. Ook wanneer uw tuinkussens versleten of kapot zijn kunnen wij u helpen! Wij kunnen uw tuinkussens herstofferen en/of herstellen zodat u er weer jaren plezier van heeft. Dit is niet alleen duurzaam, het is ook nog eens voordeliger dan wanneer u nieuwe kussens moet kopen. Na herstoffering en/of herstellen heeft u weer een tuinset waar u trots op kunt zijn.

Welke materialen gebruiken wij voor tuinkussens?

Wanneer u kiest voor Stoffeerderij de Kussenmakerij kunt u kiezen uit een groot assortiment van waterafstotende en UV-bestendige stoffen in diverse kleuren. De stoffen die wij gebruiken zijn van een goede kwaliteit zodat ze tegen alle weersomstandigheden kunnen.

Voor de vulling van de kussens gebruiken wij in de regel koudschuim en polyether. Dit is in verschillende diktes en hardheden verkrijgbaar. Als uw huidige vulling nog in goede staat is kunt u deze natuurlijk ook blijven gebruiken.

Zelf tuinkussens op maat ontwerpen voor uw tuinstoel of tuinbank?

Bij ons kunt u ook eenvoudig zelf via onze ontwerp & bestel module uw nieuwe tuinkussens voor in uw tuinstoel of tuinbank ontwerpen en bestellen. Van vrolijke en felle kleuren tot aan mooie rustige printen, we hebben voor ieder wat wils. Een heerlijke zomerdag in de tuin wordt nog fijner met uw zelfontworpen tuinkussens!

Meer weten over onze tuinkussens op maat?

Bent u geïnteresseerd in nieuwe tuinkussens op maat, herstoffering of het herstellen van uw huidige tuinkussens? Of lukt het u niet om uw kussens zelf te ontwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Ook voor loungekussens, caravankussens, bootkussens en buitenkussens kunt u bij ons terecht.

Website door InterXL