X

Projectstoffering: stofferen voor de zakelijke markt

Heeft het interieur van uw bedrijf een nieuw jasje nodig? Zoek dan niet verder, bij Stoffeerderij de Kussenmakerij haalt u een projectstoffeerder in huis met jarenlange ervaring in stoffering voor de zakelijke markt. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u verzekerd van vakmanschap en de beste service.

Wanneer veel klanten, patiënten of andere gasten over de vloer komen is een goede, professionele uitstraling belangrijk. Een mooie uitstraling wekt een prettige sfeer wat de productiviteit binnen uw bedrijf zal verhogen.

Maar uitstraling is niet alles, er moet ook goed gekeken worden naar de functionaliteit. In een gebouw waar dagelijks veel mensen komen, zoals een ziekenhuis of school, moet stoffering praktisch zijn. Stoffen moeten onderhoudsarm en vuil- en waterbestendig zijn, dit zorgt voor een lange levensduur en een professionele uitstraling.

Maatwerk projectstoffering

De laatste jaren is in de zakelijke markt steeds meer vraag naar maatwerk projectstoffering ontstaan. Meubels en stoffering moeten op maat passend worden gemaakt bij het pand. Hierbij gaat het vaak om grote aantallen die op korte termijn klaar moeten zijn. Iets wat de Kussenmakerij zonder probleem voor u kan realiseren.

Bij maatwerkprojecten kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Advies in kleur en stof, lederlook of leer;
  • Vervaardigen van vaste stoffering en/of losse kussens;
  • Alles wat bekleed moet worden bekleden wij;
  • Stoffering van grote aantallen.

Onze passie en service zorgen ervoor dat projecten soepel verlopen en dat ieder product de gewenste (en dezelfde!) kwaliteit heeft.

Herstofferen van bedrijfsmeubels

Wanneer uw bedrijfsmeubels toe zijn aan vernieuwing kunt u ervoor kiezen alles nieuw aan te schaffen, maar vaak is herstofferen een minstens zo goede oplossing en het is altijd een stuk voordeliger. De oude stof wordt vakkundig verwijderd en dient als sjabloon voor de nieuwe stof. Als de stof verwijderd is bekijken we natuurlijk meteen of de vullingen nog in orde zijn. Is dit niet zo, dan zullen we in overleg met u de vullingen vervangen. Na het aanbrengen van de nieuwe stof kan uw bedrijfsmeubilair weer jaren mee!

Materialen en merken waarmee wij werken

Wij begrijpen dat u alleen het allerbeste wilt en daarom werken wij bij de Kussenmakerij alleen met de beste materialen. U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment stoffen, leder, prints en kleuren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar of het mooi oogt, maar ook of de materialen functioneel zijn in de setting waar ze zullen komen.

Op onze pagina’s over meubelstoffen en leer/leder vertellen we meer over de materialen en eigenschappen ervan zodat u de juiste afweging kunt maken met betrekking tot uw projectstoffering.

Voor vullingen werken wij met koudschuim, polyether en Pantera. Op onze pagina over vullingen kunt u meer lezen over deze materialen.

De Kussenmakerij, uw partner voor projectstoffering

Bij de Kussenmakerij vinden het we het belangrijk dat er goed naar uw wensen wordt geluisterd. Meedenken en goed kijken naar welke materialen het beste zijn bij welk gebruik is één van onze speerpunten. We beschikken over een moderne werkplaats waar wij uw projectstoffering voorbereiden en waar uw oude meubels vakbekwaam opnieuw worden gestoffeerd.

Omdat wij veel samenwerken met interieurbouwers kunnen we eigenlijk alles realiseren op het gebied van projectstoffering. Stoffeerderij de Kussenmakerij is dé partner voor projectstoffering in zorginstellingen, kantoren en horeca en hotels.

Zorginstellingen

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen als het aankomt opnieuw te bekleden meubilair in de zorg. Dit doen wij voor o.a. behandelstoelen, behandeltafels en wachtkamermeubilair. Lees meer over onze diensten op projectstoffering in zorgstellingen of neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Kantoren en zakelijke markt

Het vervangen van kantoormeubilair is een kostbare zaak, herstoffering is vaak een slimmere oplossing en stukken voordeliger. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes op het gebied van duurzaamheid en uitstraling zodat de gekozen materialen en stoffen naadloos aansluiten bij de uitstraling van uw organisatie. U kunt bij projectstoffering op kantoor meer lezen over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Horeca en hotels

Horecameubiliar heeft dagelijks heel wat te verduren. Van kleine kinderen die met schoenen op de stoelen zitten tot gasten die eten of drinken morsen op uw mooie meubels. Het is een kostbare aangelegenheid wanneer u na een korte periode uw meubilair al moet vervangen.

Maar gelukkig is vervangen vaak helemaal niet nodig. Bij Stoffeerderij de Kussenmakerij kunnen we naast maatwerk meubels en kussens op maat ook uw huidige horecameubilair herstofferen. Meer weten hierover? Lees erover op projectstoffering in de horeca en hotels.

Meer informatie over projectstoffering?

Heeft u nog vragen over projectstoffering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs zodat we uw wensen door kunnen spreken, neem ook daarvoor contact met ons op.

Website door InterXL