X

Loungekussens op maat

Zomer … de hoogste tijd om uw loungeset weer tevoorschijn te halen zodat u kunt genieten van die heerlijke lange zomeravonden. Maar wat nou als uw loungekussens geen comfort meer bieden of de eens zo mooie kleur is vervaagd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met loungekussens op maat zorgen wij ervoor dat u weer kunt genieten van het comfort van uw loungekussens als toen ze nieuw waren zodat de zomer niet meer stuk kan!

Herstellen of herstofferen van uw loungekussens

Uitgerust een boek lezen op de kussens van uw loungebank is een stuk fijner wanneer de kussens lekker zitten. De stoffeerders bij Stoffeerderij de Kussenmakerij kunnen uw loungekussens herstofferen of herstellen zodat u weer jarenlang plezier heeft van uw kussens. Of uw kussens nu kapot zijn, de kleur vervaagd is of wanneer u uitgekeken bent op de stof. Met nieuwe loungekussens op maat zorgen wij ervoor dat u weer tot rust komt. En het mooie is, u bent niet alleen een stuk voordeliger uit wanneer u uw loungekussens op maat laat maken, het is ook nog eens duurzamer.

Stoffen en materialen voor uw loungekussens op maat

U heeft bij ons keuze uit een groot assortiment van stoffen die speciaal zijn geselecteerd voor buitengebruik. Onze stoffen zijn niet alleen waterafstotend en UV-bestendig, ze komen ook in diverse kleuren en dessins. De speciaal geselecteerde buitenstoffen van Trekatex en Dux zorgen ervoor dat u weer lang kunt genieten van uw loungekussens.

Voor de vullingen van de loungekussens gebruiken wij doorgaans polyether of koudschuim. Beide materialen zijn in diverse diktes en hardheden verkrijgbaar en hebben hun eigen kenmerken. Wij kunnen u in onze stoffeerderij goed adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken, maar u kunt ook op onze website lezen over vullingen.

Zelf loungekussens op maat ontwerpen voor uw loungebank of loungeset?

Niet in de mogelijkheid om naar Apeldoorn te komen? Dan kunt u gebruik maken van onze ontwerp & bestel module. Via deze module kunt u zelf uw nieuwe loungekussens op maat ontwerpen en bestellen. Wanneer het niet lukt om uw kussens te ontwerpen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Meer informatie over loungekussens op maat?

Kunt u geen keuze maken of wilt u meer informatie over de materialen, stoffen of over het herstofferen zelf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 055 360 12 43. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft. U kunt ook ons contactformulier invullen. Na invullen en versturen zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wist u dat wij ook uw stoffeerder zijn voor het herstellen en herstofferen van bootkussens, caravankussens, buitenkussens en tuinkussens?

Website door InterXL