X

Caravankussens en camperkussens op maat

Gaat u elk jaar met het hele gezin op vakantie naar het zonnige zuiden of trekt u er ieder weekend op uit met uw caravan of camper? Dan zijn versleten of kapotte kussens na verloop van tijd helaas niet te vermijden. Wij begrijpen maar al te goed dat er niets vervelender is dan wanneer u net op vakantie wilt gaan en uw kussens blijken toe te zijn aan vervanging.

Uw caravankussens laten herstellen of herstofferen

Wanneer u ervoor kiest om uw caravankussens te laten herstellen of herstofferen bent u bij Stoffeerderij de Kussenmakerij aan het juiste adres. Onze vakkundige stoffeerders zijn zeer ervaren in het herstellen en herstofferen van caravans en campers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de kwaliteit bieden die u verwacht.

Caravankussens op maat laten maken

Naast herstellen kunnen wij ook nieuwe caravankussens op maat maken. Wij maken allerlei soorten kussens voor campers en caravans. Wanneer u ervoor kiest om caravankussens op maat te laten maken geeft u uw caravan of camper eigenlijk een tweede leven. U zult hiervan genieten tijdens uw vakantie!

Uitgekeken op het uiterlijk van uw caravankussens?

Uw caravankussens hoeven niet versleten of kapot te zijn om ze te vervangen. U kunt ook uitgekeken zijn op kleur, motief of stof. In dat geval kunnen wij ook alleen nieuwe hoezen voor uw kussens maken.

Omgekeerd kan natuurlijk ook, wanneer de hoezen nog goed zijn maar de vulling niet meer kan ook alleen deze worden vervangen door een nieuwe vulling op maat.

Onze uitgebreide collectie stoffen en vullingen

Bij Stoffeerderij de Kussenmakerij hebben we een zeer uitgebreide collectie stoffen, leer en kunstleer, geschikt voor intensief gebruik en voor elk budget. We streven ernaar om de kwaliteit hoog te houden wanneer we kussens (her)stofferen of herstellen en we werken met de beste kwalitatieve stoffen en vullingen.

Als u wilt kunnen we samen met u uw wensen doorspreken zodat we een helder beeld krijgen van wat u graag wilt in uw caravan of camper. Samen met u zullen we de nieuwe kussens ontwikkelen en u adviseren over de diverse stoffen en vullingen evenals de diktes van de kussens.

Meer weten over onze caravankussens op maat?

Komt u er zelf niet uit en wilt u graag advies over duurzaamheid, levensduur en het gebruiksgemak van caravankussens op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ook ons contactformulier invullen.

U kunt ook voor tuinkussens, loungekussens, buitenkussens en bootkussens bij ons terecht.

Website door InterXL