X

Stoffeerderij Apeldoorn

Bent u niet meer tevreden over de stoffering van uw meubels? Zijn de kussens van uw bank, stoelen, loungeset of caravan versleten of beschadigd? Voor deze en vele andere klussen bent u bij Stoffeerderij ‘de Kussenmakerij’ in Apeldoorn aan het juiste adres. Sinds 1993 zijn wij op dit gebied een begrip in Apeldoorn en omgeving.

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het stofferen en restaureren van meubels en kussens voor woningen, zakelijke interieurs en recreatief gebruik. Door deze jarenlange ervaring en onze vakkundige medewerkers kunnen wij u de allerbeste kwaliteit garanderen.

We kunnen u onder meer adviseren in hoe we met de juiste vulling en de beste afwerking voor optimaal zitcomfort zorgen en werken daarvoor alleen met materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Het stofferen van banken

Wanneer de bekleding van uw bank is verkleurd of versleten kunnen wij deze weer als nieuw maken. U heeft bij ons keuze uit een ruime collectie stoffen waardoor er gegarandeerd een stof bij zit naar uw wens. Wanneer de vulling van uw bank niet helemaal meer lekker zit kunnen wij ook hier iets aan doen. Laat uw bank door ons stofferen en uw heeft er weer jarenlang plezier van. Lees verder over het stofferen van banken.

Stofferen van stoelen en fauteuils

Niet alleen zijn wij dé stoffeerder voor banken en kussens in Apeldoorn en omgeving, ook voor stoelen en fauteuils zit u bij ons goed. Uw stoel of fauteuil door ons laten stofferen is namelijk stukken voordeliger en duurzamer dan het kopen van nieuwe. Daarnaast heeft u door onze ruime collectie stoffen, kleuren en dessins veel meer mogelijkheden dan wanneer u een nieuwe stoel of fauteuil koopt. U zult versteld staan van het resultaat en weer tot grote tevredenheid kunnen genieten van uw stoel. Lees meer over stoel stofferen en fauteuil stofferen op deze pagina’s.

Stofferen van kussens

De kussens zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw meubilair. Wanneer de kussens van uw bank, loungeset, caravan of boot versleten zijn of niet meer lekker zitten is het tijd om hier iets aan te doen. Wij bieden u de oplossing met onze ‘kussens op maat’-service. Niet alleen is een op maat gemaakt kussen persoonlijker, u zult merken dat het ook een stuk comfortabeler is. Bij ons bepaalt u zelf hoe uw kussens eruit komen te zien: formaat, kleur, stof en afwerking kan allemaal worden gekozen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Lees verder over het stofferen van kussens.

Stofferen van uw caravan of camper

Wanneer u jaar in jaar uit op vakantie gaat heeft de stoffering van uw caravan veel te verduren. De stof van uw banken en kussens kunnen vaal zijn geworden of zelfs zijn versleten. De oplossing is niet uw caravan of camper verkopen, maar ons inschakelen om uw interieur opnieuw te stofferen.

In ons atelier in Apeldoorn hebben wij een ruime collectie stoffen om uw caravan of camper weer als nieuw te maken. En met veel keuze in materiaal, kleuren en dessins zit u bij ons goed. Ook wanneer u uitgekeken bent op het interieur van uw caravan of camper zijn wij uw partner. Lees meer over caravan stofferen.

Stofferen van uw boot

Bootstoffering, een vak apart. Maar niettemin een vak wat wij bij Stoffeerderij de Kussenmakerij uitstekend verstaan. Wij weten als geen ander dat de bekleding van uw boot het door invloeden van buitenaf zwaar te verduren heeft. Is het niet de zomerzon die er fel op schijnt, is het wel de regen die de stoffen aantast. Door uw boot door ons te laten stofferen bent u ervan gegarandeerd dat u kwaliteit in huis haalt. Wij werken namelijk met de beste materialen zodat uw bootstoffering weer jaren vooruit kan en u onbezorgd kunt genieten. Lees meer over boot stofferen.

Meer informatie over stofferen?

Hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen het uitvoeren. Of u nu particulier of ondernemer bent, onze vakkundige medewerkers helpen u graag!

Wilt u meer weten over het stofferen van uw meubels in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op. U kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Website door InterXL