X

Dé stoffeerderij van Apeldoorn

Bent u niet meer tevreden over de stoffering van uw meubels? Zijn de kussens van uw bank, stoelen, loungeset of caravan versleten of beschadigd? Voor deze en vele andere klussen bent u bij Stoffeerderij 'de Kussenmakerij' in Apeldoorn aan het juiste adres. Sinds 1993 zijn wij op dit gebied een begrip in Apeldoorn en omgeving.

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het stofferen van meubels en het op maat maken en bekleden van kussens. Door deze jarenlange ervaring en onze vakkundige medewerkers kunnen wij u de allerbeste kwaliteit garanderen.

We kunnen u onder meer adviseren in hoe we met de juiste vulling en de beste afwerking voor optimaal zitcomfort zorgen. We werken daarvoor alleen met materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Wij stofferen banken

Wanneer de bekleding van uw bank is verkleurd of versleten kunnen wij deze weer als nieuw maken. U heeft bij ons keuze uit een ruime collectie stoffen waardoor er gegarandeerd een stof bij zit naar uw wens. Wanneer de vulling van uw bank niet helemaal meer lekker zit kunnen wij ook hier iets aan doen. Laat uw bank door ons stofferen en uw heeft er weer jarenlang plezier van. Lees verder over het stofferen van banken.

Wij stofferen stoelen en fauteuils

Niet alleen zijn wij dé stoffeerderij voor banken en kussens in Apeldoorn en omgeving, ook voor stoelen en fauteuils zit u bij ons goed. Uw stoel of fauteuil door ons laten stofferen is namelijk stukken voordeliger en duurzamer dan het kopen van nieuwe. Daarnaast heeft u door onze ruime collectie stoffen, kleuren en dessins veel meer mogelijkheden dan wanneer u een nieuwe stoel of fauteuil koopt. U zult versteld staan van het resultaat en weer tot grote tevredenheid kunnen genieten van uw stoel. Lees meer over het stofferen van stoelen en fauteuils.

Wij stofferen kussens

De kussens zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw meubilair. Wanneer de kussens van uw bank, loungeset, caravan of boot versleten zijn of niet meer lekker zitten is het tijd om hier iets aan te doen. Wij bieden u de oplossing met onze 'kussens op maat'-service. Niet alleen is een op maat gemaakt kussen persoonlijker, u zult ook merken dat het een stuk comfortabeler is. Bij ons bepaalt u zelf hoe uw kussens eruit komen te zien: formaat, vulling, kleur, stof en afwerking kunnen allemaal worden gekozen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Lees verder over het stofferen van kussens.

Meer informatie over dé stoffeerderij van Apeldoorn?

Hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen het uitvoeren. Of u nu particulier of ondernemer bent, onze vakkundige medewerkers helpen u graag!

Wilt u meer weten over het stofferen van uw meubels? Neem dan contact met ons op. U kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Website door InterXL