X

Stoffeerderij 'De Kussenmakerij' uit Apeldoorn

WIj zijn sinds 1993 gevestigd in Apeldoorn. In de afgelopen 24 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het bekleden van meubels voor woningen, bootkussens, caravankussens, tuinkussens, tuinkussens op maat en zakelijke interieurs.

Vanuit Apeldoorn bedienen wij onze klanten uit heel Nederland en in sommige gevallen zelfs het buitenland. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en heeft bij ons keuze uit meer dan 2000 stoffen, kleuren en dessins.

Om het zit- of ligcomfort te optimaliseren, adviseren wij ook graag over de mogelijkheden van diverse schuimvullingen. Wij zijn van mening dat het uiterlijk evenveel waarde heeft als uw comfort. Zoals ieder matras zijn specifieke kenmerken heeft, voorziet een goede zitting in een betere zithouding en voorkomt het ook rug- en nekklachten.

Di-Design

Wij hebben een exclusief samenwerkingsverband met Di-Design uit Apeldoorn. Didy Schutte, de drijvende kracht achter Di-Design, is een gepassioneerd interieur ontwerpster die al een groot aantal bijzondere projecten, ook in het buitenland, heeft mogen uitvoeren. In de ontwerpstudio van Di-Design vind u een zeer grote collectie stoffen en stoffering van hoge kwaliteit zodat u een ruime keuze heeft. Door deze grote collectie heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit bijzondere en verrassende combinaties en heeft Di-Design een snelle en accurate service.

Website door InterXL