X

Kussens op maat laten maken

Kussens op maat laten maken door Stoffeerderij de Kussenmakerij betekent dat u kiest voor kwaliteit. Sinds 1993 zijn wij gevestigd in Apeldoorn en in deze 26 jaar hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in het bekleden van bootkussens, caravan- en camperkussens en tuinkussens. Kwaliteit en maatwerk vinden wij belangrijk en dat ziet u terug in ons werk.

Onze mogelijkheden

Bij ons kunt u terecht voor het (her)stofferen of herstellen van kussens, of voor nieuw op maat gemaakte kussens. Door onze ruime keuze in stoffen, vullingen, kleuren en dessins zijn de mogelijkheden eindeloos. We werken met materialen van zeer goede kwaliteit zodat u jarenlang kunt genieten van uw kussens.

Buitenkussens op maat

Met een ruim assortiment van waterafstotende en UV-bestendige stoffen is Stoffeerderij de Kussenmakerij uw partner wanneer uw buitenkussens versleten of kapot zijn. In ons assortiment vind u zachte vullingen en oersterke, kleurvaste stoffen. Onze stoffen komen in allerlei dessins en kleuren dus voor elk type stoel of buitenbank hebben wij de perfecte vulling en stof. Lees er meer over op buitenkussens op maat.

Tuinkussens op maat

Voor tuinkussens op maat hebben wij een groot assortiment van waterafstotende en UV-bestendige stoffen. Deze komen in diverse kleuren en dessins. Bij ons vindt u altijd de stof of het dessin dat aan uw wensen voldoet zodat u weer trots kunt zijn op uw tuinset. Lees meer over onze tuinkussens op maat.

Loungekussens op maat

Ook wanneer u geen comfort meer ervaart van uw loungekussens kunt u bij ons terecht. Door een goede samenwerking met Trekatex en Dux kunnen wij u een mooie collectie outdoorstoffen aanbieden zodat u gegarandeerd weer avonden kunt genieten op uw loungeset. Lees meer over onze loungekussens op maat.

Bootkussens op maat

Ook beschikken we over een ruime collectie stof, leer, en kunstleer om uw boot of jacht er weer als nieuw uit te laten zien. De materialen die we voor bootkussens gebruiken zijn van hoge kwaliteit omdat deze veel in aanraking komen met (zout) water en fel zonlicht. Uw nieuwe bootkussens zijn dus geschikt voor alle (weers)omstandigheden en kunnen tegen een stootje! Lees meer over onze bootkussens op maat.

Caravan- en camperkussens op maat

Naast tuin-, lounge- en bootkussens bent u ook voor caravan- en camperkussens bij Stoffeerderij de Kussenmakerij aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit verschillende stoffen, leer en kunstleer zodat er altijd een stof is die aan uw wensen voldoet. Of het nu om duurzame stoffen, waterafstotende stoffen of kleurvaste stoffen gaat, wij hebben het in huis. Een weekend weg zal nooit meer hetzelfde zijn met uw nieuwe kussens op maat! Lees verder over onze caravan- en camperkussens op maat.

Voordelen van onze kussens op maat

De voordelen van een kussen op maat laten maken zijn legio, maar we zullen er hieronder een paar benoemen:

  • Zelf keuze maken in stof, vulling, kleur en dessin;
  • Uw (tuin)meubel, caravan of boot ziet er weer als nieuw uit;
  • Garantie op de stof en de vulling;
  • Zeer ervaren en vakkundige stoffeerders;
  • Gratis verzending vanaf €225,-;
  • Levering binnen 15 dagen.

Wilt u meer weten over onze kussens op maat?

Bent u geïnteresseerd in nieuwe kussens op maat, herstoffering of het herstellen van uw huidige kussens? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Website door InterXL